Wisdom Chi Kung og DNA Renewal - Workshop 3

Onsdag/torsdag 6.—7. maj kl.10.00–17.00 – Pris 2.100 kr.

If you can take good care of your five major organs, you can take care of a million problems…                                                           

                                                                         -Mantak Chia

Wisdom Chi Kung og DNA Renewal


Wisdom Chi Kung
Wisdom Chi Kung er læren om hvordan man oplader sin hjerne med livsenergi – herunder også seksuel energi- gennem meditation og fysiske øvelser. I Wisdom Chi Kung stilner man sindet og henter  universets energi ind i sindet og fylder krop og sjæl med energi.

 Når hjernen er på overarbejde intellektuelt eller følelsesmæssigt, er det dens natur at gå i spin i forsøget på at oplade. Den er svær at stoppe selvom den udmattes. Dette fænomen kaldes i TAO systemet for ’the Monkey Mind’ (på dansk: abe hjernen) . Hvis ’Monkey Mind’  ikke tæmmes, bliver vi ufokuserede, stressede , fysisk udmattede – ofte med sygdom til følge. Hjernen skal have hvile for at kunne oplades. Hvile i form af søvn eller meditation hvor du tømmer sindet for tanker er ikke nok. Der skal produceres og lagres energi  i kroppens indre organer, som hjernen kan tappe fra.

 I Wisdom Chi Kung lærer du:

  • at slukke, for hjernen når den er på overarbejde
  • at oplade den hurtigere og mere effektivt end søvn og meditation
  • at øge dens kapacitet og dermed dens intelligens og kreativitet
  • at skabe en udvidet bevidsthed gennem meditation på et dybere plan


DNA renewal /TAO Medicine
Formålet med DNA renewal teknikker er at lære folk selvhelbredelse, selvrehabilitering og selvregenering. En praksis der har holdt kineserne ekstremt sunde gennem århundreder. I de senere år har kvanteforskere bevist at TAO medicine har en helende effekt og forhindrer sygdom, øger  fysisk vitalitet, bremser aldringstegn og forlænger levetiden.  DNA teknikkerne har evnen til at transformere og reparere DNA samt til at stimulere stamcellefornyelse.

Denne workshop henvender sig til privat personer, tantra-instruktører, neorologer, læger, terapeuter og kampsportsfolk og trænere