Wisdom Chi Kung og DNA Renewal - Workshop 3

Onsdag/torsdag 6.—7. maj kl.10.00–17.00 – Pris 2.100 kr.

If you can take good care of your five major organs, you can take care of a million problems…                                                           

                                                                         -Mantak Chia

Wisdom Chi Kung og DNA Renewal

Wisdom Chi Kung kommer fra kampsporten i Universal Healing Tao. Det er det fysiske fundament, som mange af de andre former for praksis bygger på. Før du åbner til de højere energier, har du brug for en stærk grounding, og Wisdom Chi Kung giver dig dette solide fundament. Universal Tao er et integreret system, så at lære Iron Shirt øger også din forståelse og effektivitet af alle de andre metoder.

Kernen i øvelsen består af 6 Wisdom Chi Kung stillinger samt åndedrætsøvelser.

Energi trækkes ind fra jorden, naturen og universet og er pakket ind i organerne, bindevævet (fascia) og knoglerne. Dette øger chi-trykket mellem de fasciale lag. Gennem øvelsen af ​​stillingerne og hvordan de føles i din krop, begynder du at blive opmærksom på din egen indre struktur. Ved at forbinde strukturen sammen som en enhed, er du i stand til at kanalisere store kræfter ubesværet til jorden.

Udvikling af din Wisdom Chi Kung vil hjælpe i de indviklede Healing Love meditationer, ligesom jordforbindelse øvelserne.

Med regelmæssig træning af Wisdom Chi Kung vil du kunne mærke, at krop og sind er tæt forbundet. Ved at arbejde på din fysiske struktur opbygger du et stærkt stabilt sind, der er i stand til at håndtere de konstante forandringer der er i livet. De følelser er mere afbalancerede, og du føler dig mere rolig og grounded.