Grand Master Mantak Chia og Universal Healing TAO

“It’s all about energy…”

Mennesket er en  ”levende dynamo”, der består af chi (energi) der løber i  meridianbanerne. Vi kan miste, vedligeholde eller forøge denne chi…
TAO er redskaber til at omdanner negativ energi til positiv vitalitet.
                                                            

                                                                            -Mantak Chia

Universal Healing TAO

Master Mantak Chia er grundlæggeren af ​​Universal Healing TAO System  (UHT). TAO betyder Den naturlige vej  eller Livets kilde på kinesisk. Taoisme er en 5000 år gammel kinesisk filosofisk og medicinsk tradition, hvis mål er selvhelbredelse gennem styrkelse af krop, sjæl og ånd.

UHT er en forenklet videreudvikling af taoismen skabt af Mantak Chia i samarbejde med vestlige læger og forskere.

 Mantak Chia uddanner årligt hundredvis af instruktører i  TAO Garden Health and Spa i Thailand og rejser hvert år verden rundt og afholder workshops i UHT. Han er desuden bestsellerforfatter og herhjemme især kendt for sine bøger om seksualitet. Han er et  vitalt, ungdommeligt, hjertevarmt, åbensindet, humorisktisk, jordnært menneske, der brænder for at lære fra sig og er samtidig evig nysgerrig efter at udvide sin egen horisont. 

 Master Mantak Chia er den eneste, der er udnævnt to gange som Chi Kung Master of the Year af  Internationale Congress for Chinese medicine og Chi Kung i 1990 og 2012.
Han er tildelt 18. pladsen blandt verdens 100 mest åndeligt indflydelsesrige mennesker i The Watkins Review 2012.