Healing Love - Workshop 2

Mandag/tirsdag 4.—5. maj kl. 10.00–17.00 – Pris 2.100 kr.


Hvis vi kan forbinde os med kilden til livsglæde og vitalitet gennem vores seksualitet, kan vi leve et langt, sundt og meningsfuldt liv
                                                            

                                                                          -Mantak Chia

Healing Love

Den seksuelle energi er den mest kraftfulde energi vi har. Når vi lære at mestre den, kan vi få adgang til uendelige kreativ energi, som vi kan bruge til – dels at helbrede os selv –dels at nære vores sexliv, vore relationer og vort arbejdsliv.

Healing love er en praksis, der består i at lære at øge, balancere, transformere, cirkulere og dermed bevare  seksuel energi. Eftersom mænd og kvinder mister seksuel energi på forskellige måder,  er der udviklet forebyggende og styrkende  teknikker for hver køn. Mænd mister energi gennem ejakulation og kvinder  gennem menstruation, graviditet og hormonelle forandringer.

På kurset arbejder du med din egen energi ved hjælp af meditationer og øvelser – herunder også de nødvendige grounding øvelser. Desuden introduceres du til multiorgasmiske teknikker, der kun bør anvendes efter forudgående grundig kendskab til grounding praksis.

Kurset retter sig både mod privatpersoner der ønsker teknikker til at arbejde med den seksuelle energi men i lige så høj grad mod behandlere og terapeuter der arbejder med seksuelle problemer og traumer.

 

Bogudgivelser af Mantak Chia om emnet, oversat til dansk:

Den seksuelle puls” Forlaget Hovedland 2002
“Mænds seksuelle puls” Forlaget Hovedland 2012
“Kvindens seksuelle puls” Forlaget Hovedland 2016